blog2017-01-10

Huren appartement Burriana Playa Nerja is het hele jaar interessant!

Het nieuwe jaar is zeer zonnig en warm begonnen met overdag heerlijk strandweer. En deze winter niet alleen voor de zogenaamde ¨die-hards¨. Dus niet alleen voor hen die bij een luchttemperatuur van nét onder de 20 graden een duik in de Middellandse Zee wagen…. Het is begin 2017 zo warm dat het wel zomer lijkt op Burriana Playa Nerja. We schreven het al eerder op onze blog van 2 januari: het klimaat in en rond Nerja is zo fantastisch dat het huren van een appartement of villa in de buurt Burriana Playa Nerja in feite het hele jaar interessant is. Het voordeel van de winter is dat het relatief rustig is. Hiermee bedoelen we niet dat het in Nerja ´s-winters uitgestorven is. Integendeel! Nerja is het hele jaar actief en dat geldt ook voor bijvoorbeeld de horeca.

Wintersport in de buurt van Burriana Playa Nerja?

Bij een strandvakantie aan de Costa del Sol denken de meeste mensen niet meteen aan wintersport. De ligging van Nerja is echter zo uniek dat u binnen een uurtje rijden midden in de Sierra Nevada zit. In de Sierra Nevada vindt u naast de hoogste bergtoppen van het Iberisch Schiereiland een zeer goed geoutilleerd wintersportgebied met vele pistes en leuke restaurantjes. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat een vakantie aan Burriana Playa Nerja ´s-winters de unieke combinatie biedt van strand en wintersport. Jaren geleden wijdde het televisieprogramma 3 Op Reis hier al een aflevering aan.

Huren appartement Burriana Playa Nerja

Huren appartement Burriana Playa Nerja

Nerja is een ideale uitvalsbasis voor leuke en culturele uitstapjes

Nerja ligt direct aan de Costa del Sol dat natuurlijk een deel is van Andalusië. Vele ¨stereotypen¨ over Spanje zijn direct gerelateerd aan Andalusië. Waar het noorden van Spanje vooral Europees is, is Andalusië nog steeds authentiek. Bekijkt u deze video maar eens. En het is waar wat ze in de video zeggen: we hebben allemaal een stukje ¨noord¨ en een stukje ¨zuid¨ nodig in ons leven. Verstaat u de tekst in de video niet? Kom dan snel bij ons voor een intensieve cursus Spaans. Interessant voor vakanties maar ook voor zaken. Boek uw verblijf in onze leuke appartementen in de wijk Burriana Playa Nerja met onder andere een gedeeld privézwembad, Nederlandse en Belgische televisie en gratis wifi.